fbpx

8 Tanda Produk Bermasalah

AKAK, BAIK STOP AMBIL PRODUK NI JIKA ADA 8 TANDA NI!

  1. Krim akak berwarna lebih terang dan menyerlah
  2. Bau krim yang agak kuat dan menyengat
  3. Krim pemutih yang mengandungi merkuri akan sebabkan kulit wajah menjadi lebih berkilat
  4. Kulit muka menjadi lebih putih, biasanya putih pucat
  5. Krim memiliki teksture kasar, berbiji2 dan bergumpal
  6. Memutihkan kulit dalan waktu yang sangat singkat (kurang seminggu)
  7. Tidak timbul jerawat. Ini disebabkan lapisan epidermis kulit telah rosak, dan kulit sudah tidak lagi mengandungi protein dan melanin yang berfungsi untuk melindungi kulit dari sinaran matahari.
  8. Pada pemakaian awal produk menyebabkan iritasi pada kulit, kemerah-merahan dan rasa terbakar bila terkena cahaya matahari.

Akak, dah cek tak semua ciri2 tu ada kat produk yang akak guna sekarang? Kalau ada, siti sarankan akak cek semula kandungannya, takut2 merbahaya pada kulit akk nanti.

.

Dengan Zafesha foundation, akak tak perlu risau lagi. Sebab produk Zafesha foundation ni diyakini hanya menggunakan bahan terbaik seperti minyak argan dan Vit C E. Diyakini dan dijamin selamat kerana mendapat kelulusan KKM (NOT180408088k) dan juga dari Health Science Authority HSA Singapore (CCPN1831195). Wow tak sangka rupanya Zafesha Foundation ni standing dengan produk antarabangsa!! Akak dah cuba? Kalau belum, cecepat grab dan cuba sendiri rasai perbezaannya. Kompem akak tak nak tukar lain dah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *