fbpx

FAQs

Cara Pemakaian

ZS ni mesra solat kak, masih kena dicuci kak sebelum ambik wuduk kak. Tapi nak basuh mudah je kak, pakai tisu basah pun dah boleh tanggal.

Tak perlu dah kak, sebabnya zs ni diciptakan khas untuk menjimatkan. Hanya perlu pakai foundation je tanpa bedak kak dah Nampak glowing dan flawless. Tapi kalau akak nak pakai bedak muka lagi pun takde maslah kak, Cuma kurang sikit kak glowing dia.

Owh, akak dah tak perlu pakai Sunblock sebb foundation ni dah ada SPF 25+ sesuai untuk cuaca di malaysia dah kak. jimat duit akak tak perlu beli sunblock lagi lepas ni.

SPF 25 hingga 35 paling Sesuai kak untuk cuaca kita di malaysia. Jangan risau kami dah dapatkan khidmat nasihat daripada dokter ketika production produk.

Boleh pakai kak sebab krim siang ni skincare kak, sayang pulak kalau akak nak buang krim siang akak ni. (nota tambahan: sekiranya campur krim siang dan zs memberi kesan berpasir, maksudnya pelembap dalam krim siang tersebut tak boleh blend dengan zs foundation. Sarankan customer pakai krim malam sahaja.)

Boleh je kak sayang, takde masalah bagi ZS ni kalau akak nak pakai pencuci muka dari produk lain.

Boleh kak, memang kita suggest akak pakai serum. Serum tu memang elok untuk kulit kak. Cuma kalau akak takde serum, kak nak pakai foundation terus pun boleh sebab ZS ni mengandungi argan oil dan VIT C & E yang diambil daripada tumbuhan kak. Ada fungsi membantu merawat sekali.

uci muka dari produk lain.

Foundation ni khas direka untuk 30an keatas, tapi kalau bawah 30an pun masih boleh pakai kak, takde maslah nak pakai. Daripada umur 11 tahun pun boleh kak untuk membantu merawat masalah kulit, contohnya jerawat.

  • Akak nak pakai untuk jalan-jalan ke kak? Kalau pakai untuk jalan-jalan memang takde masalah kak. Akak nak pakai untuk jalan-jalan ke kak? Kalau pakai untuk jalan-jalan memang takde masalah kak. 
  • Cara pemakaian Biasa :
  1. Calitkan pada wajah (dibahagian dahi, hidung, pipi dan dagu)
  2. Ratakan krim foundation hanya dengan pakai jari.
  3. Urutkan wajah dari bawah keatas mengikut urutan bulat (tips untuk yang mempunyai bulu roma yang lebat pada : urutan mesti dari atas ke bawah mengikut bulu roma kulit) .
  4. Tepukkan wajah anda dengan manja untuk menaikkan seri glowing kemerah-merahan pada pipi..

 

  • Akak nak pakai waktu tido takde masalah kak, pakai nipis-nipis je kak, sebab foundation ZS ni mudah meresap kedalam kulit dan tidak menyumbat pori-pori kulit akak. ZS ni insyallah boleh membantu untuk merawat masalah kak.
  • Cara pemakaian sebelum tidor  :
  1.  Basuh wajah akak terlebih dahulu mengunakan apa-apa sahaja produk pencuci muka.
  2. Lapkan wajah akak mengunakan tuala yang bersih, pakai skincare dahulu sebelum pakai ZS sekiranya akak ada skincare.
  3. Calitkan ZS foundation pada kulit wajah (tak perlu banyak) dan sapukan nipis pada wajahian biasa .

Kuantiti produk 1 botol ialah 15g. Boleh tahan 1 sehingga 1 setengah bulan bagi kegunaan harian. Manakala bagi pemakaian bila perlu sahaja boleh tahan 2 bulan sampai 3 bulan. Kuantiti produk 1 botol ialah 15g. Boleh tahan 1 sehingga 1 setengah bulan bagi kegunaan harian. Manakala bagi pemakaian bila perlu sahaja boleh tahan 2 bulan sampai 3 bulan.

Kalau akak kongsi dengan anak akak lagi cepat habis, kalau nak pakai dengan anak baik akak ambik pakej 2 atau 4 kak lagi jimat.

Close Menu
×

Cart