fbpx
Masih tercari-cari lagi produk yang boleh selesaikan masalah kulit? Jangan Risau kami bantu anda!
CALIT - CALIT JE PUN DAH BOLEH GLOWING
- 5 KALI LEBIH BERKESAN -

SEAWAL 14 HARI !

JERAWAT - JERAGAT - KULIT KUSAM
Memperkenalkan Zafesha Foundation 100% Bahan Organik Semulajadi
Zafesha Foundation mampu menyelesaikan masalah anda !
JERAGAT
JERAWAT
KULIT KUSAM
BERMINYAK
Macam tak percaya je 14 hari dah nampak perubahan

Kulit makin berseri !
WAJIB TENGOK VIDEO NI SAMPAI HABIS!

Kalau nak perubahan yang ketara.

SANGAT MUDAH !!

Cuma sapu 2 kali sehari je setell semua masalah sis ๐Ÿ˜˜
KRIM NI BUKAN SEKADAR FOUNDATION TAU ๐Ÿ’˜
๐Ÿ’Satu foundation ini lengkap 5 dalam 1 iaitu krim siang, krim malam, pelembap, sunblock dan bedak

๐Ÿ’Lebih glowing, tahan lebih lama sehingga 10 jam dan tidak berpeluh

๐Ÿ’Membantu merawat masalah kulit seperti jeragat, jerawat, eczema dan keradangan kulit.

๐Ÿ’Sesuai untuk semua jenis kulit dan sesuai untuk penggunaan harian

๐Ÿ’Cara pamakaian paling mudah ( hanya menggunakan jari) tanpa perlu memakai bedak muka dan 30 saat sahaja sudah siap

๐Ÿ’Mempunyai haruman aromatherapy yang segar

๐Ÿ’Membantu mengatasi masalah kulit kusam

๐Ÿ’Lebih ringan di kulit seperti kulit original
Menggunakan Ramuan bahan-bahan import yang sangat berkualiti mengikut kesesuaian kulit wanita malaysia
CARA PANTAS
MUDAH
SANGATT BERKESAN !!

100% SELAMAT DIGUNAKAN

Zafesha Foundation telah berdafatar dan mendapat kelulusan bagi pihak KKM dan HALAL
317038
bdeff67341d90718b3dce4d4c466e61e
hdc
267
Botol Zafesha Foundation Telah Terjual!
Lihat sendiri apa kata mereka yang telah menggunakan ZS Foundation!
Kami Sangat Yakin Zafesha Foundation Dapat Memenuhi keinginan setiap wanita untuk tampil yakin dan lebih berseri.

Agar Dapat Menjalani Kehidupan Seharian Dengan Penuh Kesejahteraan Tanpa Kerisauan.

BERITA BAIK !

Kalau nak buat rawatan muka sana sini confirm2 boleh habis sampai BERIBU RINGGIT !
Kan BEST dengan nilai RM300 je harini. Boleh dapatkan kulit yang GLOWING, BERSERI & AWET MUDA ๐Ÿ˜๐Ÿ’–
Tapi bagi yang betul2 nak tengok perubahan sekarang ni boleh dapatkan SPECIAL OFFER SEKARANG
100% HANYA BOLEH DIDAPATI LAMAN INI SAHAJA
Special OFFER harini,boleh ambil terus SET LENGKAP ZAFESHA. Dengan penjimatan sehingga RM100 !


TAPI SEMENTARA STOK MASIH ADA JE TAU. SIAPA CEPAT DIA LAH YANG DAPAT ๐Ÿ˜˜

Harga SET SPECIAL NI ni Bernilai RM317.90

Tapi saya takkan biarkan akak beli dengan harga ni.

Sebab saya nak bagi SPECIAL OFFER !

Promosi TAMAT dalam...

ORDER SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSI!

SET LENGKAP

(BERNILAI RM317.90)

โœ… ZS FOUNDATION
โœ… SERUM TURBO
โœ… BEAUTY SOAP
โœ… BPELEMBAP

RM 210

(JIMAT RM107)

Sabah & Sarawak tambahan RM5

SET 3 IN 1

(BERNILAI RM258)

โœ… ZS FOUNDATION
โœ… SERUM TURBO
โœ… BEAUTY SOAP

RM 175

(JIMAT RM83)

Sabah & Sarawak tambahan RM5

SET 2 IN 1

(BERNILAI RM219)

โœ… ZS FOUNDATION
โœ… SERUM TURBO

RM 150

(JIMAT RM69)

Sabah & Sarawak tambahan RM5

PARCEL UPDATE 9 OGOS

Dijamin Berpuas Hati



Order sekarang dengan harga promosi dan

tebus special gift (bernilai lebih RM50)

Takut barang tak sampai kalau order?

โœ… Barang akan sampai dalam masa 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

โœ… Barang rosak kami gantikan dengan yang baru.

โœ… Sila sediakan wang tunai yang cukup untuk bayar pada posmen semasa penerimaan barang.

โœ… Posmen akan menghubungi anda terlebih dahulu sebelum penghantaran dibuat.

โœ… Dijamin selamat dan berpuas hati.

Order Sekarang, Bayar pada posmen NinjaVan masa barang sampai (COD)

Takut tak sesuai?

โœ… Baca sampai habis.

Foundation ni khas direka untuk 30an keatas, tapi kalau bawah 30an pun masih boleh pakai kak,
takde maslah nak pakai. Daripada umur 11 tahun pun boleh kak untuk membantu merawat masalah
kulit, contohnya jerawat.

Akak nak pakai untuk jalan-jalan ke kak? Kalau pakai untuk jalan-jalan memang takde masalah kak.
๏ƒผ Cara pemakaian Biasa :
1. Calitkan pada wajah (dibahagian dahi, hidung, pipi dan dagu)
2. Ratakan krim foundation hanya dengan pakai jari.
3 Urutkan wajah dari bawah keatas mengikut urutan bulat (tips untuk yang
mempunyai bulu roma yang lebat pada : urutan mesti dari atas ke bawah
mengikut bulu roma kulit) .
4 Tepukkan wajah anda dengan manja untuk menaikkan seri glowing kemerahmerahan pada pipi.
.
– Akak nak pakai waktu tido takde masalah kak, pakai nipis-nipis je kak, sebab foundation ZS ni
mudah meresap kedalam kulit dan tidak menyumbat pori-pori kulit akak. ZS ni insyallah boleh
membantu untuk merawat masalah kak.
๏ƒผ Cara pemakaian sebelum tidor :
1. Basuh wajah akak terlebih dahulu mengunakan apa-apa sahaja produk pencuci
muka.
2. Lapkan wajah akak mengunakan tuala yang bersih, pakai skincare dahulu sebelum
pakai ZS sekiranya akak ada skincare.
3. Calitkan ZS foundation pada kulit wajah (tak perlu banyak) dan sapukan nipis pada
wajah seperti biasa .

Boleh je kak sayang, takde masalah bagi ZS ni kalau akak nak pakai pencuci muka dari produk lain.

Tak perlu dah kak, sebabnya zs ni diciptakan khas untuk menjimatkan. Hanya perlu pakai
foundation je tanpa bedak kak dah Nampak glowing dan flawless. Tapi kalau akak nak pakai bedak
muka lagi pun takde maslah kak, Cuma kurang sikit kak glowing dia.

Owh Zafesha ni kak mesra solat kak sayang. Kalau nak ambik wuduk akak kena basuh muka dulu. Jangan risau kak Zafesha ni mudah basuh dan akak boleh basuh facial wipe yang HQ bagi free kak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Haaa zafesha ni memang mudah nak basuh kak sayang ๐Ÿ˜‰ย senang la kak nak solat dhuha lepas ni kak ๐Ÿ˜

– Kuantiti produk 1 botol ialah 15g. Boleh tahan 1 sehingga 1 setengah bulan
bagi kegunaan harian. Manakala bagi pemakaian bila perlu sahaja boleh
tahan 2 bulan sampai 3 bulan.
– Kalau akak kongsi dengan anak akak lagi cepat habis, kalau nak pakai dengan anak
baik akak ambik pakej 2 atau 4 kak lagi jimat.

Boleh kak. ZS ni Ada spf25 ๐Ÿ˜ย Alhamdulillah zafesha ni sangat-sangat sesuai untuk akak yang berkerja di tempat terdedah dengan matahari atau terdedah dengan api sebab memasak kak. ๐Ÿค—
.
Sebab Zafesha ni buka sekadar ada spf25 tapi ada perlindungan matahari semulajadi dari pokok Brazilian palm. ๐Ÿ˜˜

Boleh kak, memang kita suggest akak pakai serum. Serum tu memang elok untuk kulit kak. Cuma
kalau akak takde serum, kak nak pakai foundation terus pun boleh sebab ZS ni mengandungi argan
oil dan VIT C & E yang diambil daripada tumbuhan kak. Ada fungsi membantu merawat sekali.

Boleh pakai kak sebab krim siang ni skincare kak, sayang pulak kalau akak nak buang krim siang
akak ni.
(nota tambahan: sekiranya campur krim siang dan zs memberi kesan berpasir, maksudnya
pelembap dalam krim siang tersebut tak boleh blend dengan zs foundation. Sarankan customer
pakai krim malam sahaja.)

– Insyallah, ZS boleh kurangkan jeragat kak. Sebab kaya dengan argan oil. Kalau akak google pun
Argan oil sangat bagus untuk merawat masalah kulit dan sangat bagus untuk mengurangkan masalah
jeragat. Cust siti yang cuba alhamdulillah nampak perubahan kak ๐Ÿค— 6 hari dah mula nampak jeragat makin pudar.

Yang penting, akak rajin je kak pakai zafesha ni siang dan malam tau. ๐Ÿค— Siti akan bantu akak.

Jangan risau kalau akak jenis yang sensitif kak. Sebab Zafesha ni tak de bahan kimia berbahaya seperti hydroquinone dan mercuri jadi selamat nak pakai semua ๐Ÿ’•

Zafesha dirumus dengan banyak bahan-bahan organik yang diyakini selamat dan tiada kesan sampingan.

Boleh kak sayang, sebab siti pun kalau period naik jerawat. Alhamdulillah amalkan zafesha ni kecut balik ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
Zafesha ni kak ada bunga matahari kak sayang, memang khas untuk membantu hilangkan jerawat ๐Ÿ˜˜

Malam sapu pada jerawat siang dah boleh nampak kecut.

Lagipun biasa2 kalau jerawat ni mesti tinggalkan parut kak. Sesuai sangat la zafesha ni ada minyak bijian castor untuk hilangkan parut pulak ๐Ÿ˜˜ย haaa tak perlu pakai banyak2 benda, amalkan zafesha ni je kak siang dan malam.

Okay kak, HQ jamin ZS ni memang selamat sebab dah ada KKM (NOT 180408088K). Alhamdulillah
ni bebas daripada bahan kandungan yang bahaya seperti hydroquinone dan merkuri. Walaupun zs ni
merawat, tetapi dia tidak menghakis kulit akak.

Foundation ni tak berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit. Sebab tektur zs foundation ni terus
meresap kedalam kulit wajah akak. Tekstur yang ringan dan tidak mudah berpeluh membuatkan
akak selesa walaupun di bawah panas matahari.