fbpx
"Foundation ni khas untuk mak-mak yang gemar bersolek bila pergi kenduri kahwin & jalan-jalan"

5 MINIT JE BERSOLEK DAH LAWOO!

Ramai artis seperti Kuna, Diana Rafar, Leez Rosli dan ramai lagi dah mencuba Zafesha Simply Foundation ni.
Hanya pakai Zafesha Simply Foundation pun dah lawoo kan? Jom scroll lagi ke bawah.
Bestkan kalau pakai foundation dah lawoo macam ni? Nak pergi jalan-jalan pun rasa confident. Bersolek pun cepat.

PALING BEST, DAH TAK PAYAH ULANG-ULANG PAKAI BEDAK PUN!

WAJIB TENGOK VIDEO NI SAMPAI HABIS TAU...
267
Botol Zafesha Simply Foundation Yang Telah Terjual !!!
Kelebihan Zafesha Simply Foundation yang ramai tak tahu
💝Satu foundation ini lengkap 5 dalam 1 iaitu krim siang, krim malam, pelembap, sunblock dan bedak

💝Lebih glowing, tahan lebih lama sehingga 10 jam dan tidak berpeluh

💝Membantu merawat masalah kulit seperti jeragat, jerawat, eczema dan keradangan kulit.

💝Sesuai untuk semua jenis kulit dan sesuai untuk penggunaan harian

💝Cara pamakaian paling mudah ( hanya menggunakan jari) tanpa perlu memakai bedak muka dan 30 saat sahaja sudah siap

💝Mempunyai haruman aromatherapy yang segar

💝Membantu mengatasi masalah kulit kusam

💝Lebih ringan di kulit seperti kulit original
Menggunakan Ramuan bahan-bahan import yang sangat berkualiti mengikut kesesuaian kulit wanita malaysia
JANGAN RISAU YE AKAK-AKAK. ZAFESHA FOUNDATION NI SELAMAT DIGUNAKAN !!!
Zafesha Foundation telah berdaftar dan mendapat kelulusan bagi pihak KKM dan HALAL
317038
bdeff67341d90718b3dce4d4c466e61e
hdc
Lihat sendiri apa kata mereka yang telah menggunakan Zafesha Simply Foundation
Lihat pulak gambar sebelum dan selepas menggunakan Zafesha Simply Foundation
Selain itu juga Zafesha Simply Foundation boleh membantu merawat wajah dari masalah jeragat, jerawat dan lain-lain
BERITA BAIK !
Sebab hari ini adalah hari bertuah akak jika order sekarang!
JIKA AKAK ORDER SEKARANG, KAMI AKAN BERIKAN FREEGIFT BERGANDA-GANDA. TAPI DENGAN SYARAT MESTI...
ORDER SEKARANG JUGAK !
ATAU PROMO AKAN TAMAT BILA-BILA MASA SAHAJA

SET CUBA-CUBA

✅ ZS FOUNDATION
✅ FREEGIFT MISTERI

RM 80.00

(JIMAT RM129.00)

Tambahan RM6 Untuk COD

SET CUBA SEKALI NAK LAGI

✅ ZS FOUNDATION
✅ FREEGIFT MISTERI
✅ FACEMASK SAVEE (TOMATO)
✅ DISPOSABLE SOAP

RM 130.00

(JIMAT RM258.00)

Tambahan RM6 Untuk COD

SET NAK LAGI DAN LAGI

✅ ZS FOUNDATION
✅ FREEGIFT MISTERI
✅ FACEMASK SAVEE (TOMATO)
✅ MIRROR EXCLUSIVE ZAFESHA
✅ WET TISSUE ZAFESHA

RM 180.00

(JIMAT RM387.00)

Tambahan RM6 Untuk COD

Parcel Update 18 Ogos 2020
Parcel Update 14 Ogos 2020
Parcel Update 12 Ogos 2020

Dijamin Berpuas Hati



Order sekarang dengan harga promosi dan

tebus special gift (bernilai lebih RM50)

Takut barang tak sampai kalau order?

✅ Barang akan sampai dalam masa 3-7 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

✅ Barang rosak kami gantikan dengan yang baru.

✅ Sila sediakan wang tunai yang cukup untuk bayar pada posmen semasa penerimaan barang.

✅ Posmen akan menghubungi anda terlebih dahulu sebelum penghantaran dibuat.

✅ Dijamin selamat dan berpuas hati.

Order Sekarang, Bayar pada posmen NinjaVan masa barang sampai (COD)

Takut tak sesuai?

✅ Baca sampai habis.

Foundation ni khas direka untuk 30an keatas, tapi kalau bawah 30an pun masih boleh takde maslah nak pakai.

Daripada umur 11 tahun pun boleh untuk membantu merawat masalah
kulit, contohnya jerawat.

Akak nak pakai untuk jalan-jalan ke kak? Kalau pakai untuk jalan-jalan memang takde masalah kak.

✅ Cara pemakaian Biasa :
1. Calitkan pada wajah (dibahagian dahi, hidung, pipi dan dagu)
2. Ratakan krim foundation hanya dengan pakai jari.
3 Urutkan wajah dari bawah keatas mengikut urutan bulat (tips untuk yang
mempunyai bulu roma yang lebat pada : urutan mesti dari atas ke bawah
mengikut bulu roma kulit) .
4 Tepukkan wajah anda dengan manja untuk menaikkan seri glowing kemerahmerahan pada pipi.
.
Akak nak pakai waktu tido takde masalah kak, pakai nipis-nipis je kak, sebab foundation ZS ni
mudah meresap kedalam kulit dan tidak menyumbat pori-pori kulit akak. ZS ni insyallah boleh
membantu untuk merawat masalah kak.

✅ Cara pemakaian sebelum tidor :
1. Basuh wajah akak terlebih dahulu mengunakan apa-apa sahaja produk pencuci
muka.
2. Lapkan wajah akak mengunakan tuala yang bersih, pakai skincare dahulu sebelum
pakai ZS sekiranya akak ada skincare.
3. Calitkan ZS foundation pada kulit wajah (tak perlu banyak) dan sapukan nipis pada
wajah seperti biasa .

Boleh je kak sayang, takde masalah bagi ZS ni kalau akak nak pakai pencuci muka dari produk lain.

Tak perlu dah kak, sebabnya zs ni diciptakan khas untuk menjimatkan. Hanya perlu pakai
foundation je tanpa bedak kak dah Nampak glowing dan flawless. Tapi kalau akak nak pakai bedak
muka lagi pun takde maslah kak, Cuma kurang sikit kak glowing dia.

Owh Zafesha ni kak mesra solat kak sayang. Kalau nak ambik wuduk akak kena basuh muka dulu. Jangan risau kak Zafesha ni mudah basuh dan akak boleh bersihkn dgn tisu basah je 😍😍
.
Haaa zafesha ni memang mudah nak basuh kak sayang 😉 senang la kak nak solat dhuha lepas ni kak 😍

✅ Kuantiti produk 1 botol ialah 15g. Boleh tahan 1 sehingga 1 setengah bulan
bagi kegunaan harian. Manakala bagi pemakaian bila perlu sahaja boleh
tahan 2 bulan sampai 3 bulan.


✅ Kalau akak kongsi dengan anak akak lagi cepat habis, kalau nak pakai dengan anak
baik akak ambik pakej 2 atau 4 kak lagi jimat.

Boleh kak. ZS ni Ada spf25 😍 Alhamdulillah zafesha ni sangat-sangat sesuai untuk akak yang berkerja di tempat terdedah dengan matahari atau terdedah dengan api sebab memasak kak. 🤗
.
Sebab Zafesha ni buka sekadar ada spf25 tapi ada perlindungan matahari semulajadi dari pokok Brazilian palm. 😘

Boleh kak, memang kita suggest akak pakai serum. Serum tu memang elok untuk kulit kak.

Cuma kalau akak takde serum, kak nak pakai foundation terus pun boleh sebab ZS ni mengandungi argan
oil dan VIT C & E yang diambil daripada tumbuhan kak. Ada fungsi membantu merawat sekali.

Boleh pakai kak sebab krim siang ni skincare kak, sayang pulak kalau akak nak buang krim siang
akak ni.

✅ (nota tambahan: sekiranya campur krim siang dan zs memberi kesan berpasir, maksudnya pelembap dalam krim siang tersebut tak boleh blend dengan zs foundation. Sarankan customer
pakai krim malam sahaja.)

✅ Insyallah, ZS boleh kurangkan jeragat kak. Sebab kaya dengan argan oil. Kalau akak google pun Argan oil sangat bagus untuk merawat masalah kulit dan sangat bagus untuk mengurangkan masalah
jeragat.

Ada cust yang cuba alhamdulillah nampak perubahan kak 🤗 14 hari dah mula nampak jeragat makin pudar.

Yang penting, akak rajin je kak pakai zafesha ni siang dan malam tau. 🤗 Siti akan bantu akak.

Jangan risau kalau akak jenis yang sensitif kak. Sebab Zafesha ni tak de bahan kimia berbahaya seperti hydroquinone dan mercuri jadi selamat nak pakai semua 💕

Zafesha dirumus dengan banyak bahan-bahan organik yang diyakini selamat dan tiada kesan sampingan.

Boleh kak sayang, sebab siti pun kalau period naik jerawat. Alhamdulillah amalkan zafesha ni kecut balik 🥰🥰
.
Zafesha ni kak ada bunga matahari kak sayang, memang khas untuk membantu hilangkan jerawat 😘

Malam sapu pada jerawat siang dah boleh nampak kecut.

Lagipun biasa2 kalau jerawat ni mesti tinggalkan parut kak. Sesuai sangat la zafesha ni ada minyak bijian castor untuk hilangkan parut pulak 😘 haaa tak perlu pakai banyak2 benda, amalkan zafesha ni je kak siang dan malam.

Okay kak, HQ jamin ZS ni memang selamat sebab dah ada KKM (NOT 180408088K). Alhamdulillah
ni bebas daripada bahan kandungan yang bahaya seperti hydroquinone dan merkuri. Walaupun zs ni
merawat, tetapi dia tidak menghakis kulit akak.

Foundation ni tak berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit. Sebab tektur zs foundation ni terus
meresap kedalam kulit wajah akak. Tekstur yang ringan dan tidak mudah berpeluh membuatkan
akak selesa walaupun di bawah panas matahari.