fbpx

Tips Dapatkan Kulit Wajah Glowing Shine Bright Like A Diamond?

TIPS DAPATKAN KULIT WAJAH GLOWING SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND?

Orang perempuan cam kita semua dah bijak memilih, dah ada kesedaran tentang pentingnya makanan kulit secara alami. Back to nature lah bak kata orang putih.

Masker wajah ini merupakan cara merawat wajah yang sudah lama diamalkan ramai wanita sejak dulu lagi.

Nak hasil luar biasa, usaha pun kenalah seiring kan. Kene konsisten juga tau. Jangan sekali buat dah harapkan dapat muka licin peloles cam mira piljah tu. Mana mungkin sayangku.

Ajummm nak share cara buat masker mudah ni. Guna 3 bahan ajer. Semua bahan natural dari dapur je. Konsisten amalkan, mampu pudarkan parut dan putihkan wajah secara alami tau.

Bahan bahan

1. Susu kambing. Tak kisah la brand apa pun. guna susu kambing #LAZZ pun boleh.

2. Sedikit jus lemon

3. Putih telur.

Campur kan ke semua bahan. Kacau sebati. Dan sapu kat muka. Biar hingga kering. Bilas ngan air suam.

Mudah kan. Amalkan seminggu 3 kali. Hasilnya nanti, korang dapat rasa kulit makin tegang. Semut lalu pun asyik tergelincir ke lautan madu ?.

Antara kebaikan masker Susu kambing+lemon+putih telur.

– Mampu menghilangkan mata panda
– Mencerahkan kulit
– Mengecilkan pori-pori kulit
– Melembabkan kulit kering
– Menyamarkan noda hitam
– Mengencangkan kulit wajah
– Menghilangkan jerawat

Jadi tak rugi kalau kita cuba buat di rumah sesekali. Manjakan muka dengan bahan yang senang didapati di dapur saja.

Selamat mencuba?

#ShareTipsKecantikkan.
#TipsMudah
#ZafeshaSimply

Leave a Reply

Your email address will not be published.